În selecția curentă de produse din oferta eMAG veți descoperi o tabletî, un smartphone mid-range, priză smart de la Ledvance etc.

1. Monitor IPS LG de 29 inci; 👈🖱️

Folosesc un monitor LG în mod portrat cu rată de refresh la 75Hz. A costat ceva mai mult când l-am cumpărat pentru că are un picior ce permite prinderea sa pe un birou și ajută la rotirea facilă în aproape orice direcție.

Ce vreau să spun este că poți trăi și fără să ai rată de refresh mare, mai ales dacă monitorul va fi folosit pentru browsing, multimedia, lucru în documente office, editare foto și video etc. Plus că avantajul LG-ului de 29 inci este prețul – 849 lei în momentul de față. Are rezoluție de 2560×1080 pixeli, timp de răspuns de 5 ms, HDR10, acoperă 99% din spectrul sRGB și dispune de compatibilitate cu AMD FreeSync etc.

2. Priză smart Ledvance cu lumină de noapte; 👈🖱️

Sunt prize smart cu monitorizare a consumului de curent și mai ieftine de atât, dar nu au și funcția de lumină de noapte ce mi se pare o adiție interesantă. Plus că dispune de control vocal prin Amazon Alexa și Google Assistant, clasă de protecție IP20, Wi-Fi + aplicație dedicată ce permite setarea unui calendar de funcționare etc.

3. Router ASUS TUF Gaming AX3000 cu conexiune pe fir de 2.5 Gbps; 👈🖱️

Este unul dintre cele mai ieftine routere cu conexiune pe fir în 2.5 Gbps. Majoritatea routerelor cu preț de până în 100 euro se opresc în cel mai bun caz la conexiune de 1 Gbps. Mai sunt alte elemente ce-l recomandă pe ASUS TUF Gaming AX3000 și aici m-aș referi la Wi-Fi ax, 1 x USB 3.2 Gen1, transfer Wi-Fi cu viteze de până la 3 Gbps (2402 Mbps + 574 Mbps), tehnologiile MU-MIMO, Adaptive QoS, OFDMA, AiProtection Pro, AiMesh, Game Boost / Acceleration etc.

4. Samsung Galaxy A53; 👈🖱️

Îi găsiți review-ul complet pe aici.

Samsung are una dintre cele mai bune propuneri în segmentul smartphone-urilor cu preț de până în 1500 lei. Mai ales dacă ești interesat de un smartphone cu cameră decentă (OIS, filmare 4K etc), certificare IP67 în ce privește contactul cu apa și praful, Super AMOLED cu rată de refresh la 120Hz, difuzoare stereo etc.

Mi se pare a fi o alegere făcută la siguranță. Da. Are spatele din plastic, dar asta te scutește de achiziția unei huse de protecție.

5. iPad 9 (2021); 👈🖱️

A coborât sub 1700 lei în configurația cu 64 GB stocare. Dacă ar fi să recomand o tabletă cu preț de sub 2000 lei, iPad 9 (2021) cu display de 10.2 inci ar fi pe poziția 1. Marele său punct PRO este suportul software pe termen îndelungat + interfața în sine, optimizată pentru formatul de tabletă.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris. 

Categorii: gadget

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.