Articolul precedent s-a bucurat de multe vizualizări (aprox. 30.000 de views în două zile). În selecția de astăzi veți găsi boxe 2.0 de la Edifier cu bluetooth, căști de gaming cu peste 700 recenzii și notă bună, mouse de gaming cu preț de sub 200 lei.

1. iPhone 11;

iPhone 11 a coborât ca preț sub pragul a 3000 lei. Da. Știu, la 2899 lei este cu 64 GB. Mi se pare suficient spațiu de stocare pentru majoritatea utilizatorilor, cei ce vor să aducă mai multe aplicații și jocuri etc vor face pasul spre o variantă superioară. Mi se pare a fi o alternativă la smartphone-urile upper mid-range cu Android.

2. Mouse de gaming Logitech G502 Hero;

Folosesc un MX Master 3 de la Logitech la birou și înainte de a scrie articolul am dat comandă de un Logitech G502 Hero pentru acasă. L-am luat pe fir și pentru că m-am săturat să cumpăr baterii sau să am grija încărcării + l-am văzut la un moment dat pe G502 Hero pe fir și mi s-a părut sprinten, ergonomic etc. La 189 lei nu are rival ca raport preț / experiență de utilizare.

3. Căști gaming Somic;

Nu știu nimic despre acest brand, dar modelul de căști inclus în link a strâns peste 700 de recenzii și o notă de 4.49. Aparent, avem un best-buy în această zonă de preț. Presupun că pe lângă luminițe mai contează și partea de sunet oferită în jocuri, un bas pronunțat etc.

4. Mesh Wi-Fi de la Tenda;

Am 6 unități la casă și mi se pare de-a dreptul excelent, mai ales la prețul afișat și în raport cu concurența directă. În cazul meu acoperă întreaga casă (aprox. 150 mp), am internet și în întreaga curte închisă (aprox. 700 mp).

Are conexiune gigabit + Wi-Fi ac.

5. Boxe PC de tip 2.0 Edifier cu bluetooth;

Sunt printre cele mai apreciate boxe pentru PC cu preț de sub 500 lei. Au și conexiune bluetooth, 42W RMS etc.

Bonus: Folosiți codul Philips pentru o reducere de 25% la o selecție de căști audio