Nu știam că există subwoofer ce pot fi montate și sub scaunele de față (șofer sau pasager). Cred că efectul este și mai intens față de un subwoofer aflat în portbagaj spre exemplu.

Alte 4 oferte eMAG le descoperiți în rândurile următoare.

1. Espressor automat Krups ce prepară 17 băuturi 👈🖱️

🔺Una dintre cele mai avansate soluții de espressor automat din partea Krups

Produsele Krups din această nișă sunt mai degrabă întâlnite pe segmentul ieftin și funcționează cu capsule de cafea. Uite că urcă și în segmentul Saeco sau Miele cu espressor-ul automat din link.

Cei ce au abonamentul Genius îl pot cumpăra cu 10% reducere.

2. Laptop Lenovo Legion Pro 7 cu Intel Core i9-13900HX și placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 cu 16 GB GDDR6 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai performante laptopuri din portofoliul curent al Lenovo

Este un notebook de gaming construit în jurul unui procesor Intel Core i9-13900HX cu 24 nuclee ce urcă cu Turbo Boost la 5.4 GHz. Se adaugă și o placă grafică NVIDIA GeForce RTX 4090 cu 16 GB GDDR6 și TGP de 175W.

Alte elemente ce au fost aduse pe acest Legion Pro 7: display IPS de 16 inci cu rezoluție 2560 x 1600 pixeli și cu rată de refresh la 240Hz, luminozitate de 500 nits, compatibilitate cu G-Sync, 32 GB memorie RAM de tip DDR5 ce urcă la 5200MHz și SSD de 2 TB. Difuzoarele sunt tunate de către Harman și au 4W RMS.

3. Motorola Edge 40 Neo 👈🖱️

🔺Unul dintre cele mai bune smartphone-uri mid-range cu preț de 1500 – 1600 lei

Urmează un review pe Gadget.ro pentru acest smartphone. Da, merită sumă alocată, iar acum puteți salva un cod promo ce-i reduce prețul cu 10%. Mi-a lăsat o impresie foarte bună, iar toate detaliile le voi include în recenzie. Motorola știe să-și facă temele în acest segment de preț. Sosește din start cu 12 GB RAM și 256 GB stocare.

4. Side-by-side Heinner 👈🖱️

🔺Heinner are printre cele mai accesibile side-by-side din piață

Și aici este un cod promo ce-i reduce prețul cu 15%, iar așa coboară destul de serios sub pragul a 3000 lei. A și strâns câteva evaluări entuziaste, dar sunt prea puține spre a fi concludente.

Încorporează display cu LED și funcții touch, capacitate de 532 litri, iar ca și eficiență energetică face parte din clasa F.

5. Subwoofer JBL de montat sub scaun auto 👈🖱️

🔺JBL este un brand cu renume în domeniu

Are 125W RMS și a fost conceput din start spre a fi ușor de montat sub scaunul șoferului. În pachet veți găsi și o telecomandă ce ușurează procesul de control.

Acest articol conține linkuri de afiliere, iar comenzile plasate ne pot aduce un comision de 1% din valoarea fără TVA a produsului comandat. Prețurile exprimate sunt valide în momentul în care articolul a fost scris.