Colegul meu Cosmin ne-a ținut la curent cu tot ce înseamnă programul Rabla pentru electrocasnice de pe sfârșit de 2021. Am aflat care sunt modificările sesiunii actuale față de cele din etapele trecute, precum și detalii complete despre modul în care ne putem înscrie spre a putea beneficia de vouchere.

Așadar, începând din 19.11.2021 și până la sfâșitul zilei de 25 noiembrie 2021 ne putem crea conturi pe site-ul AFM electrocasnice. Cei care au deja conturi de la sesiunile trecute nu mai este nevoie să repete acest pas. Trebuie menționat că până pe 25 noiembrie doar se vor crea conturi noi, voucherele vor putea fi solicitate din data de 26 noiembrie 2021.

Rabla pentru electrocasnice

Astfel, între 26 noiembrie si 2 decembrie 2021 se vor emite vouchere pentru maşini de spălat rufe / vase şi frigidere / congelatoare, urmând ca din 3 decembrie și până pe data de 9 a aceleași luni să fie generate vouchere pentru televizoare, tablete și laptopuri. Ultima sesiune pentru emiterea voucherelor pentru aparatele de aer condiţionat, uscătoare de rufe şi aspiratoare se desfășoară între 10 și 16 decembrie 2021.

Dacă vă interesează achiziția unui televizor prin programul Rabla pentru electrocasnice, vă puteți crea cont (dacă nu aveți deja unul) până la sfârșitul zilei de 25 noiembrie 2021, urmând ca înscrierea pentru voucher să o faceți din 3 până pe 9 decembrie. Nu trebuie neglijat faptul că pentru a genera voucherul de 400 de lei pentru cumpărarea unui televizor trebuie să dați la schimb tot un televizor, aspect deosebit de important în actuala sesiune Rabla pentru electrocasnice.

În cadrul acestui articol vreau să vă aduc în vedere 5 televizoare LG pe care cred că merită să le luați în cosiderare prin programul Rabla pentru electrocasnice. Fiind vorba despre un program prin care se scade suma de 400 de lei din prețul unui televizor, am decis ca cele mai multe recomandări să fie din zona entry level și mid-range. Cine își dorește un televizor high-end nu cred că are nevoie de o reducere de preț de 400 de lei, însă eu tot aș încerca să folosesc un voucher Rabla și într-un astfel de caz.

Foarte important de menționat este că toate modelele de televizoare LG din gama 2020 și 2021 sunt eligibile în cadrul actualului program de reînnoire a electrocasnicelor, toate având cel puțin clasa de eficiență energetică G.

5 televizoare LG ce merită cumpărate prin programul Rabla pentru electrocasnice 2021:

  1. LG 32LM6370PLA – este printre cele mai ieftine televizoare LG de pe eMAG cu diagonala de 80 cm. Este un smart TV de generație 2021 și vine cu procesor quad-core, deci ar trebui să ruleze cel puțin decent interfața webOS. Poate fi ales și în versiunea de culoare albă;

  2. LG 43UP76903LE – model 2021 cu diagonala de 108 cm, cu rezoluție 4K și procesor de imagine α5 AI. Integrează asistentul Google prin modulul ThinQ AI și rulează interfața smart TV webOS. Dintre funcțiile speciale amintesc 4K Upscaler, HGIG Mode, AI Brightness Control, FILMMAKER MODE și Active HDR. Aduce conectivitate Wi-Fi, precum și Bluetooth, iar pe partea de sunet folosește două difuzoare a câte 10W fiecare;

  3. LG 43NANO753PR – am putea spune că este un model similar cu cel de mai sus, atât din prisma diagonalei și a rezoluției, cât și a procesorului de imagine. Plusează însă prin panoul NanoCell ce va oferi o calitate a imaginii mult îmbunătățită. Tehnologiile de optimizare inteligentă a imaginii sunt reprezentate, printre altele, de 4K Upscaler, HLG Pro, Nano Cell Color și HGIG Mode. Pe partea de sunet avem tehnologii precum Clear Voice, AI Sound, AI Acoustic Tuning și Sound Share. Modulul Wi-Fi este de tip ac, iar cel Bluetooth este în versiune 5.0. Merită menționat că acest model vine la pachet cu excelenta telecomandă Magic Remote, ce va face cu adevărat plăcută navigarea prin interfața sistemului de operare webOS;

  4. LG 55UP75003LF – pentru cei ce vor un model din gama 2021 și o diagonala mare la un preț cel puțin decent. Când scădem din cost și cei 400 de lei voucher Rabla pentru electrocasnice, atunci chiar avem în față o ofertă ce cu greu poate trece neobservată. Inclusiv versiunea cu ecran de 65 inch merită atenția celor care își doresc o diagonală cu adevărat mare, prețul fiind extrem de competitiv;Televizor OLED Smart LG 55A13LA

  5. LG OLED55A13LA – nu aveam cum să fac un top al televizorelor LG fără a include și unul OLED. Este vorba de cel despre care v-am adus câteva impresii aici. Dacă nu ai nevoie de diagonala de 55 inch, poți alege versiunea pe 48 inch, care are câteva optimizări pentru gaming. Oricum, un preț absolut excelent pentru un televizor LG OLED, cu atât mai mult cu cât poți reduce costul cu încă 400 de lei prin voucherul Rabla pentru electrocasnice.

Sunt convins că mulți dintre voi puteți veni cu alte recomandări față de cele făcute de mine, așa că vă aștept în secțiunea de comentarii cu propuneri.

Închid articoulul prin a menționa că eu am ales recomandările din cel mai mare magazin online din țara noastră, însă aceleași modele de televizoare LG de mai sus, precum și multe altele, pot fi găsite la prețuri mai bune în oferta altor retaileri, care participă și ei la programul Rabla pentru electrocasnice 2021.