EA SPORTS F1® 22 are lansarea digitală pentru Champions Edition în cursul zilei de astăzi. Veți putea descărca jocul pentru PlayStation®5, Xbox Series X|S, PlayStation®4, Xbox One, si PC.

Trailerul pentru EA SPORTS F1® 22:

Am extras mai multe informații din comunicat:

🔵 ambasadorul F1 22 este Charles Leclerc;

🔵 poate fi experimentată viața de pilot de Formula 1 pe circuit și în afara acestuia;

🔵 F1 Life aduce premii și în afara circuitului;

🔵 noul hub social permite jucătorilor să își personalizeze avatarul și apartamentul, să își expună colecția de supercaruri;

🔵 automobilele achiziționate pot fi conduse cu ajutorul Pirelli Hot Lap și este replicată astfel prima parte a weekend-ului de cursă.

F1 22 Champions Edition debutează pe 28 iunie 2022 și timp de 3 zile oferă acces prioritar + conținut suplimentar. Ediția Standard debutează pe 1 iulie 2022.

Declarație oficială:

Suntem nerăbdători ca jucătorii să încerce jocul. Trailerul redă perfect entuziasmul și emoția competiției la cel mai înalt nivel, în Campionatul Mondial”, a spus Paul Jeal, F1 Senior Franchise Director în cadrul Codemasters. „Jucătorii vor simți extazul de a fi pe poziții în noua eră a Formula 1 și de a conduce monopostul la limită și peste.

Categorii: jocuri

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.