Mulți oameni sunt loiali unui anumit brand din varii motive. Fie au o experiență pozitivă cu produsele firmei respective, sunt mulțumiți de serviciile lor sau produsul le-a servit o perioadă lungă de timp. Indiferent, toți acești factori sunt importanți, mai ales atunci când vreți să alegeți un nou televizor.

Sony produce televizoare încă din anii 1960, iar experiența lor i-a adus în topul celor mai buni producători. Gama Bravia de la Sony există încă de la mijlocul anilor 2000 și și-a câștigat locul în zona televizoarelor premium. Bravia are o listă mare de modele, care acoperă bugetele și nevoile multor utilizatori.

TV Sony Bravia Z9J

Sony Z9J este un televizor 8K de la Sony și aduce cu el o iluminare de fundal LED cu matrice completă. Televizorul rulează pe Google TV, aducând cu el acces la Magazinul Google Play și la toate serviciile de streaming populare încorporate. Televizorul acceptă și Apple AirPlay. Acest TV Sony Bravia are procesorul Sony XR Cognitive pentru procesarea imaginilor. Se mândrește și cu XR Contrast și XR Clarity pentru a ajuta televizorul să ofere o performanță mai bună a imaginii. Pe lângă 8K, televizorul acceptă și HDR 10 și Dolby Vision împreună cu Dolby Atmos. Are și un senzor de lumină încorporat care optimizează luminozitatea imaginii în funcție de condițiile camerei. Acceptă și HDMI 2. 1 care permite 4K la 120 Hz și 8K la 60 Hz pentru dispozitivele compatibile. Pentru conectivitate, are 4 porturi HDMI și 2 porturi USB.

TV Sony Bravia Z8H

Acest TV Sony Bravia Z8H este un televizor 8K de la Sony și aduce cu el o iluminare de fundal LED cu matrice completă. Televizorul rulează pe Android TV, aducând cu el acces la Magazinul Google Play și la toate serviciile de streaming populare încorporate. Acceptă și Apple AirPlay. Are chipset-ul Sony X1 Ultimate pentru procesarea imaginilor și se mândrește și cu X-tended Dynamic Range PRO pentru a ajuta televizorul să ofere un contrast mai bun. De asemenea, are tehnologia audio Sony Multi Acoustic și poate fi folosit ca difuzor central în configurația de divertisment de acasă. Pe lângă 8K, televizorul acceptă și HDR 10 și Dolby Vision împreună cu Dolby Atmos. Are și un senzor de lumină încorporat care optimizează luminozitatea imaginii în funcție de condițiile camerei. Acceptă și HDMI 2. 1 care permite 4K la 120 Hz și 8K la 60 Hz pentru dispozitivele compatibile. Pentru conectivitate, televizorul are 4 porturi HDMI și 2 porturi USB.

TV Sony Bravia A80J

Televizorul OLED A80J este televizorul emblematic Sony din 2021. Este alimentat de procesorul Sony XR Cognitive și, simplu, procesează imaginile în același mod în care ochii noștri percep conținutul. Procesorul XR este cu un pas înainte față de X1 Ultimate pe care l-am văzut în modelele OLED Sony anterioare. Televizorul rulează pe noua interfață de utilizare Google TV, care este o actualizare vizuală a ceea ce oferă Android TV. Televizorul vine cu patru porturi HDMI dintre care doar HDMI 3 și 4 acceptă HDMI 2.1 cu suport pentru VRR, ALLM și 4K la 120 Hz. Acceptă toate formatele HDR, cum ar fi HDR 10, Dolby Vision și, de asemenea, Dolby Atmos.

TV Sony Bravia X90J

Oferta emblematică a Sony pentru 2021 este X90J, televizorul are iluminare de fundal completă cu reglare locală, oferindu-vă o experiență captivantă. Este, de asemenea, unul dintre cele mai precise televizoare de culoare existente. Funcționează și pe procesorul Sony Bravia XR pentru a îmbunătăți imaginea de pe ecran. Televizorul are 2 porturi HDMI 2.1 pentru cei care iubesc jocurile video, oferind funcții precum ALLM și 4K la 120 Hz. De asemenea, puteți juca jocuri în 4K RGB pe acest televizor. Are un panou foarte luminos și este excelent pentru consumul de conținut HDR și SDR. Televizorul vine, de asemenea, cu microfoane de câmp îndepărtat, astfel încât să puteți controla televizorul pur și simplu folosind vocea. Televizorul rulează pe noua interfață de utilizare Google TV.

Acest articol este susținut de către eMAG. 

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.