Smartphone

Cu siguranţă Samsung nu va uita prea curând toate problemele pe care le-a avut cu modelul Samsung Galaxy Note 7. Dacă va reuşi să se şteargă de praf şi să meargă mai departe cu capul sus, compania sud-coreeană îşi va dovedi că este mai puternică decât s-ar fi aşteptat.

Până atunci însă problemele persistă. Conform theverge.com, zborul 994 al companiei Southwest Airlines ce se deplasa pe ruta Louisville – Baltimore a fost întârziat deoarece în timpul manevrelor de decolare un smartphone Samsung Galaxy Note 7 aflat la bord a luat foc. Echipajul a anulat decolarea, a evacuat pasagerii şi a chemat autorităţile să investigheze cazul.

img_0001blurs-marked-0

Proprietarul telefonului a confirmat ulterior că modelul pe care îl deţinea a fost schimbat într-un magazin AT&T pe data de 21 septembrie, deci ar fi trebuit să fie dintr-un lot sigur. Chiar dacă Samsung nu a infirmat / confirmat incidentul, o echipă de specialişti a fost trimisă la faţa locului pentru a verifica veridicitate informaţiilor.

Sincer să vă spun, de fiecare dată când citesc noi informaţii legate de problemele acestui telefon, îmi vine în cap de fiecare dată melodia de mai jos:

Arde! Uite cum arde!
Dam semnale cu Note 7 sa le vezi de departe :)) !

Categorii: samsung

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.