Microsoft

Se pare că au început să apară vești despre un nou produs Microsoft. Se va numi, după toate datele, fie Xbox 720 fie Xbox Loop.

Se zice că va apărea în două exemplare: unul pentru utilizatorii comuni și unul pentru gamerii împătimiți. Va avea încorporat un senzor extrem de sensibil la mișcare și o unitate de recunoaștere vocală. Va fi suficient de precis încât să poată citi pe buze, să urmărească mișcarea degetelor și va putea să sesizeze tonul vocii, detectând în acest fel emoțiile jucătorilor.

Varianta actuală a suferit upgrade-uri pentru a îmbunătăți calitatea camerei. Microsoft a lansat recent Kinect Avatar care permite urmărirea mișcării buzelor și a sprâncenelor. Sunt tot felul de zvonuri cum că se urmărește dezvoltarea unei noi tehnologii care să permită urmărirea degetelor pentru următoarea variantă Kinect. Probabil va fi îmbunătățită și rapiditatea versiunii actuale care folosește tehnologia USB 2.0 și se zvonește că Microsoft ar folosi pentru Kinect 2 interfața Thunderbolt sau USB 3.0.

Cei de la Microsoft speră ca Kinect 2 să fie gata simultan cu Windows 8 la începutul anului viitor.

Sursa: Win Rumors

Categorii: microsoftwindows
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Gadget.ro

Gadget.ro este un site de știri și recenzii tech cu o vechime de peste 10 ani. În această secțiune apar articole de tip advertorial, unele dintre ele nu sunt redactate de către noi și se menționează clar în corpul materialului dacă este cazul.