Android

Cunoscutul site ustream, vestit pentru serviciile de streaming pe care le oferă, pune la dispoziția utilizatorilor de Android,  aplicația Ustream prin care se poate face live streaming. Pe lângă funcția de transmitere live, aplicația poate înregistra și salva clipul video în contul utilizatorului.

[qr]https://market.android.com/details?id=tv.ustream.ustream[/qr]

Cei care vor să împărtășească prin intenet momentele video live au acum la dispoziție aplicația Ustram pentru Android. Utilizatorul trebuie să aibă un cont Ustream iar după logarea în aplicație poate transmite live prin apăsarea unui singur buton.  De asemenea tot prin această aplicație se poate urmării orice canal favorit de pe Ustream.

Software-ul nu este greu de folosit deoarece are o interfață grafică prietenoasă. Filmarea live poate fi înregistrată în contul utilizatorului și poate fi revizualizată ulterior. Pentru cei care sunt deja „clienți” ai Ustream, folosirea acestei aplicații pe smartphone-ul Android este o plăcere. Pentru ceilalți, va deveni o plăcere.

Softul este dezvoltat de Ustream, Inc., are 1.6 Mb și este gratuit. Îl puteți downloada direct pe smatphone scanând codul afișat în acest articol. Dacă nu aveți o aplicație cititoare de coduri de bare v-o recomandăm pe aceasta.

Pentru cei care doresc să folosească această aplicație doar atunci când au conexiune wi-fi există o varianta „wi-fi only” pe care o puteți descărca de aici.