Diverse

Personal nu cunosc pe nimeni abonat la acest serviciu de streaming video, însă dacă vă interesează aflaţi că reprezentanţii FilmBox+ au decis să renunţe la abonarea directă pe platformă şi schimbarea acesteia cu abonarea prin intermediul operatorilor.

Preţul lunar al unui abonament FilmBox+ era de 9.99 lei / lună până la 30 aprilie, ultima zi în care abonaţii au putut plăti luna de abonament prin intermediul cardului înrolat în contul de pe platformă. Practic până cel târziu pe 30 mai aceste abonamente rămân valabile, însă după expirarea celor 30 de zile de la ultima plată, abonamentul se va închide.

FilmBox+ susţine că începând cu 31 mai serviciul de streaming video va fi accesibil doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicaţii, internet şi televiziune.

Iată cum arată mesajul complet transmis de FilmBox+ abonaţilor:

Încetarea serviciului de colectare a taxei de abonament FilmBox+

Conform modificării modelului de abonament al serviciului FilmBox+ și a rezilierii transmise privind contractul de servicii, dorim să vă informăm că începând cu 30 aprilie va avea loc o deconectare a cardurilor de plată de la sistemul de colectare. Acest lucru va echivala cu faptul că nu vă puteți reînnoi abonamentul FilmBox+. În același timp, dorim să vă asigurăm că utilizatorii vor avea acces la serviciu până cel târziu la 30 mai 2024, conform abonamentului lor preplătit.

După cum a fost anunțat, începând cu 31 mai, vom înceta să oferim servicii clienților direcți, iar serviciul FilmBox+ va fi accesibil doar prin intermediul furnizorilor de telecomunicații, internet și TV.

De asemenea, dorim să vă informăm că canalele live FilmBox și o bibliotecă extinsă de filme și seriale FilmBox la cerere sunt disponibile în prezent în aplicația Focus Sat.

Cu Focus Sat App poți urmări cele mai populare canale TV în direct sau reda pe orice dispozitiv inteligent (telefon, tabletă, PC, smart TV). În plus, aveți acces la o bibliotecă vastă de filme, seriale, documentare și conținut pentru copii, care oferă o experiență video premium, fără reclame, pe care o puteți controla în întregime vizionându-l oricând doriți. Puteți testa aplicația Focus Sat timp de 7 zile gratuit aici.

Lucrăm pentru a dezvolta accesibilitatea și disponibilitatea serviciului la alți operatori. Despre orice modificare veți putea afla informații pe www.filmbox.com.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi!

Observaţi o tendinţă crescută din partea serviciilor de streaming video de a colabora din ce în ce mai mult cu operatorii din ţară. Să nu uităm că mai recent şi SkyShowtime a făcut o mişcare similară.

Sursa: hdsatelit.com