Smartphone

După cum probabil ştiţi deja, săptămâna aceasta Apple a lansat noua serie de smartphone-uri iPhone 15. Aceasta este formată din modelele iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro şi 15 Pro Max. Etapa de precomandă este deschisă şi la noi în România, preţurile plecând de la 4699 lei (iPhone 15 de 128 GB) şi ajungând până la 9699 lei (iPhone 15 Pro Max de 1 TB).

Legat de această lansare, citeam un studiu realizat de către WalletHub care spune că 20% dintre americani consideră că merită să te îndatorezi pentru a-ţi cumpăra un telefon din seria iPhone 15. Adică 1 din 5 americani este de acord să îţi face rate sau să te împrumuţi pentru a avea ultima fiţă de iPhone.

Adevărul este că în Statele Unite ale Americii este o ruşine printre adolescenţi să nu ai iPhone, foarte mulţi tineri ce utilizează alte device-uri fiind ridiculizaţi şi discriminaţi pe diverse grupuri. Am scris la începutul acestui an un articol pe subiect.

Plecând acum de la această idee, aceea de a te îndatora pentru un nou iPhone 15, sunteţi de acord cu această mentalitate ? Adică v-aţi face rate sau v-aţi împrumuta doar pentru a deţine un iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro sau 15 Pro Max ?