Telefoane Mobile

Cei 143 dolari cu TVA din dreptul lui Vernee M6 se transpun în aprox. 650 lei. Este un telefon mobil ce dorește să iasă în evidență prin designul ce mizează pe linii simple și elegante, prin grosimea de doar 6.9 mm și aspectul display-ului ce adoptă formatul aflat în trend: 18:9. 

Display-ul lui Vernee M6 este de 5.7 inch, iar raportul display / corp ar fi de 81%. Problema cu companiile chinezești este că sunt prea entuziaste, iar în dreptul acestui raport ajung a trece valori ce nu se dovedesc reale. Din imaginile cu Vernee M6 inclind să fiu de acord cu informația oferită. Tastele sunt de tip touch buttons, direct în interfață, iar cititorul de amprentă se află în partea spate.

S-a mers pe mâna unei carcase metalice de tip unibody, apreciez o astfel de soluție în dauna sticlei sau a unui plastic lucios. Observați și modul plăcut în care au integrat camera principală de 16 Megapixeli cu timp de autofocus de 0.2s cu cititorul de amprentă. Camera frontală se laudă cu 13 Megapixeli și un mod de înfrumusețare a chipului.

Rulează vOS bazat pe Android 7.0 Nougat (fără modificări la nivel de interfață grafică). Folosește un procesor octa-core pe 64-bit, 4 GB memorie RAM + 64 GB spațiu de stocare și slot pentru cardurile microSD de până la 128 GB.

Pe site-ul producătorului chinez se oferă posibilitatea în a câștiga un Vernee M6 prin tragere la sorți în perioada 19 – 30 martie. Îl găsiți pe Aliexpress la 143 dolari + TVA se ajunge la puțin sub 650 lei.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.