Viewsonic este o companie fondată în California ce a lansat un proiector LED nou – Viewsonic M1 Pro. Iese în evidență prin câteva elemente.

Mai multe date tehnice legate de Viewsonic M1 Pro:

🔵 sursă de lumină LED ce nu necesită întreținere pentru 30.000 de ore + baterie încorporată de 12000 mAh (autonomie de până la 1.4 ore în modul de funcționare Normal sau până la 2 ore cu modul Eco activat);

🔵 oferă imagini HD 720p la 360 grade pe diagonala de până la 100 inci de la o distanță de 2.5 metri + difuzoare Harman Kardon cu 2 x 3W RMS;

🔵 cântărește 950 de gr., luminozitate de 600 lumeni + culori ce spune Viewsonic că sunt realiste;

🔵 suport de tip 3-in-1 ce permite proiecție la 360 de grade, pornire / oprire automată + capac pentru obiectiv;

🔵 conectivitate asigurată de Wi-Fi ac, bluetooth 4.2, HDMI, USB Type-C și USB 2.0 + telecomand cu bluetooth ce permite controlul proiectorului.

Declarație oficială:

Proiectoarele portabile cu rezoluții generoase sunt la mare căutare. Lansăm M1 Pro actualizat pentru a depăși limitele pe care le au videoproiectoarele portabile. Cu imagini îmbunătățite și un suport patentat pentru proiecție la 360 de grade, flexibilitatea sa satisface orice nevoie a utilizatorului“, a declarat Dean Tsai, director general al Projector & LED Display Business Unit, ViewSonic. „În plus, designul elegant integrează o suprafață cu plasă care oferă un aspect plăcut dispozitivului. Device-ul întruchipează angajamentul nostru de a oferi divertisment pe ecran mare, potrivit oricărui stil de viață.”

Mai multe detalii găsiți în materialul video:

Categorii: foto-video

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.