Retelistica

Conexiunile cu viteze gigabit sunt puse în valoare de un router performant. Adaug în context și faptul că avem din ce în ce mai multe produse conectate (smartphone, PC, laptop, cameră IP, televizor etc). 

Primul chestionar din Premiile Gadget.ro pe 2018 este dedicat routerelor wireless. Știu că în rândul cititorilor sunt destule persoane ce dispun de opinii pertinente pe acest subiect. Puteți vedea aici cum a evoluat acest subiect în 2017. Voturile sunt contabilizate până pe 16 decembrie.

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat. 

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.