2018 este anul în care am testat cele mai multe televizoare, iar Darius Pană a reușit a găsi un algoritm de testare care să evidențieze diferențele, punctele PRO și CONTRA.  

Pe sfârșit de an a fost anunțată și prima televiziune 4K din țara noastră, iar conținutul în acest format a devenit un principal element care să motiveze schimbarea televizorului. Se discută deja despre televizoare 8K, dar până la momentul în care o să avem materiale de vizionat în 8K aș spune că este cale lungă.

Aici găsiți cum a evoluat acest subiect în 2017.

Voturile sunt contabilizate până pe 16 decembrie. Trebuie să precizez că am selectat 10 companii, cele pe care le-am considerat a avea cea mai mare expunere pe piața locală în piața de televizoare.

Puteți vota până pe 15 decembrie.

 

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat. 

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.