2018 este anul în care am testat cele mai multe televizoare, iar Darius Pană a reușit a găsi un algoritm de testare care să evidențieze diferențele, punctele PRO și CONTRA.  

Pe sfârșit de an a fost anunțată și prima televiziune 4K din țara noastră, iar conținutul în acest format a devenit un principal element care să motiveze schimbarea televizorului. Se discută deja despre televizoare 8K, dar până la momentul în care o să avem materiale de vizionat în 8K aș spune că este cale lungă.

Aici găsiți cum a evoluat acest subiect în 2017.

Voturile sunt contabilizate până pe 16 decembrie. Trebuie să precizez că am selectat 10 companii, cele pe care le-am considerat a avea cea mai mare expunere pe piața locală în piața de televizoare.

Puteți vota până pe 15 decembrie.

 

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.