Retelistica

Încep chestionarele de sfârșit de an și prima secțiune în care vă invităm să vă exprimați opinia – Cel mai bun operator de telecomunicații. 

Voturile sunt contorizate până pe 24 decembrie.

În 2015 pe prima poziție s-a situat Vodafone, iar în 2016 a fost rândul Digi Mobil. Aștept cu interes să vedem cine-și adjudecă categoria.

Este o secțiune disputată ce a strâns numeroase reacții de-a lungul timpului. Asta pentru că fiecare dintre noi folosește un smartphone și implicit apelăm la serviciile Orange, Vodafone, Digi Mobil sau Telekom. De-a lungul timpului am strâns feedback pozitiv sau negativ, multă energie în joc.

Orange are cele mai multe SIM-uri active, Vodafone pe 2, Telekom pe trei și Digi Mobil pe 4. Distanțele între 1 – 2 și 3 – 4 sunt apreciabile. Vorbim de milioane utilizatori. Mă aștept la câteva sute de voturi, dar nu am idee cine va prinde prima poziție. Descoperim împreună pe 25 decembrie.

Categorii: retelistica

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.