Retelistica

Încep chestionarele de sfârșit de an și prima secțiune în care vă invităm să vă exprimați opinia – Cel mai bun operator de telecomunicații. 

Voturile sunt contorizate până pe 24 decembrie.

În 2015 pe prima poziție s-a situat Vodafone, iar în 2016 a fost rândul Digi Mobil. Aștept cu interes să vedem cine-și adjudecă categoria.

Este o secțiune disputată ce a strâns numeroase reacții de-a lungul timpului. Asta pentru că fiecare dintre noi folosește un smartphone și implicit apelăm la serviciile Orange, Vodafone, Digi Mobil sau Telekom. De-a lungul timpului am strâns feedback pozitiv sau negativ, multă energie în joc.

Orange are cele mai multe SIM-uri active, Vodafone pe 2, Telekom pe trei și Digi Mobil pe 4. Distanțele între 1 – 2 și 3 – 4 sunt apreciabile. Vorbim de milioane utilizatori. Mă aștept la câteva sute de voturi, dar nu am idee cine va prinde prima poziție. Descoperim împreună pe 25 decembrie.

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.