Retelistica

Cred că este și unul dintre chestionarele cu cele mai multe răspunsuri primite de-a lungul timpului și asta pentru că fiecare dintre noi are o opinie, o impresie, un feedback legat de un operator de telecomunicații. 

Am desfășurat un chestionar pe acest subiect și în 2015, 2016 și 2017. Cred că după doi ani s-ar putea să avem o schimbare pe locul fruntaș, iar un operator s-ar putea să reducă din diferența față de pozițiile de pe podium. Nu spun mai multe, descoperim împreună cum evoluează subiectul.

Sesiunea de votare este deschisă până pe 16 decembrie.

 

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat. 

Categorii: retelistica
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.