Smartphone-ul a devenit un gadget de tip all-in-one, iar bugetul dedicat achiziției unui telefon mobil a crescut substanțial în ultimul an. 

Am putea scrie o carte pe tema: Istoria pieței de telefoane mobile și am avea creșteri și scăderi de-a dreptul spectaculoase. Piața de telefoane mobile se reduce ca volum, dar crește ca valoare medie. Singurele companii ce fac față asaltului dat de către companiile chinezești sunt Samsung și Apple. Mai bine să nu deschid cutia Pandorei și să vă las în a vota compania ce considerați că a venit cu cel mai bun portofoliu de produse pe anul în curs.

Vă puteți exprima opinia până pe 16 decembrie. Am selectat companiile ce au prezență oficială în țara noastră (suport software și garanție etc).

 

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat. 

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.