Piața de laptopuri aș spune că a și-a revenit în 2018. Laptopurile de gaming sunt pe val, iar valoarea medie a unui laptop vândut pe plan local a crescut și asta în contextul în care mai orice client își dorește: un laptop bun

Am rulat chestionarul și în 2017 sau 2016 și aș spune că o să fie interesat de văzut dinamica voturilor pe anul în curs. Sesiunea de votare este deschisă până pe 16 decembrie.

 

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat. 

Categorii: notebook

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.