2018 este anul în care România a cumpărat din ce în ce mai mult din online, iar shop-urile locale au contabilizat acest aspect prin vânzări din ce în ce mai generoase.

Sunt sute dacă nu de-a dreptul mii de magazine online ce vând produse IT&C. Le-am selectat pe cele ce am considerat că ar avea șansă spre a câștiga o poziție fruntașă. În 2016 și 2017 am avut un câștigător detașat, să vedem dacă poziția lor a devenit și mai puternică sau se află pe un trend descrescător. Am o opinie, dar aștept să fie validată / invalidată de către voi.

Chestionarul este deschis până pe 16 decembrie.

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat.

Categorii: diverse

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.