Smartphone-urile mid-range au fost la mare căutare în 2018 și asta pentru că atenția clienților s-a dus spre produse cu specificații mai bune. Raportul preț / specificații a transformat telefoanele mid-range în alegerea a multe persoane. 

Este primul an în care introducem această categorie, cumva complementară pe lângă cel mai bun producător și cel mai bun smartphone din 2018. Telefoanele mid-range merită un chestionar de sine stătător.

Voturile sunt colectate până pe 15 decembrie*. Am selectat telefoane mobile lansate în 2018 și importate pe canal oficial în țara noastră (suport software, garanție etc).

Pentru că sunt multe modele am lăsat opțiunea Altele pentru propunerile voastre. Vedem câte voturi se strâng până luni – 10 decembrie și revin cu un chestionar în care păstrez primele 10 opțiuni. În mod similar voi proceda și pe telefoane mobile spre a evita polarizarea excesivă.

Premiile Gadget.ro în 2018 sunt susținute de către Samsung România și ASUS. Evenimentul va avea loc pe 18 decembrie, iar mai multe informații găsiți într-un articol dedicat.

Categorii: telefoane-mobile

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.