Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Camera Plus Software

În această săptămână titlul de Free App of the Week este preluat de Camera Plus. Acest titlu este acordat în fiecare săptămână unei aplicații pe care Apple o consideră demnă de încercat de către toți utilizatorii sistemului de operare mobil iOS.

Camera Plus este o aplicație plină de funcții utile în procesul de fotografiere și filmare, una din acestea fiind posibilitatea de a folosi un device iOS pentru a controla aplicația instalată pe alt device. Practic vei obține o telecomandă wireless pentru funcțiile camerei fără a fi nevoie să controlezi manual deviceul ce va capta poza.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Camera Plus

Altă funcție cu care Camera Plus se laudă este posibilitatea de a face fotografii macro la un nivel profesional. Această funcție este foarte utilă atunci când dorești să faci poze de aproape la flori, insecte, picături de apă sau orice alt subiect care consideri că merită un close-up.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Camera Plus

Camera Plus este capabilă și de înregistrare video. Aici vei găsi opțiuni precum focus shift și posibilitatea de a înregistra clipuri video la rezoluții de 720p sau 480p pentru a reduce dimensiunea fișierelor video.

Aplicatia saptamanii in Apple App Store: Camera Plus

Dacă deții un Apple Watch îl poți folosi ca o telecomandă wireless, având posibilitatea de a capta imagini și clipuri video, de a selecta între camera principală și cea frontală, de a declanșa blitzul și multe altele.

Acestea sunt doar o parte din funcțiile și opțiunile disponibile în Camera Plus, totalul lor fiind prea mare pentru a fi enumerate aici așa că te voi lăsa să le descoperi singur(ă).

Aplicația ocupă aproximativ 80MB și este compatibilă cu orice iPhone, iPad și iPod touch ce rulează minim iOS 8.0. Camera Plus costă în mod normal echivalentul a $0.99 însă aceasta poate fi descărcata gratuit făcând click aici până pe data de 12 Mai, 2016, când titlul de Free App of the Week va fi preluat de altă aplicație.