Mai jos descoperiți oferta GoDeal24 legată de key-urile pentru Windows și Office. Sunt ofertele pe care le cunoașteți de o bună perioadă de timp.

Nu aveți nevoie de niciun cod de reducere pentru:

🔺Oferta de toamnă pregătită de către GoDeal24

Pachetele bundle pot fi reduse cu 62% prin SGO62:

Sunt diferite configurații cu Windows 10 Pro, Windows 11 Pro, Office în iterațiile 2019 sau 2021 etc. Sunt la o fracțiune față de cât costă la achiziția directă de la Microsoft, chiar și raport la abonamentul plătit lunar pentru Office 365.

Cele mai bune oferte sunt pentru achizițiile făcute la pachet:

Probabil, cea mai bună investiție făcută pe partea de productivitate.

GoDeal24 a strâns un feedback foarte bun de-a lungul timpului. Au suport 24 / 7, plata poate fi realizată prin PayPal chiar dacă nu aveți fonduri alocate în mod special, suma este retrasă de pe cardul asignat.

Key-urile sunt livrate pe mail la câteva minute distanță și este inclusă garanție.

Acest articol este susținut de către GoDeal24. 

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.