gEV

Cei de la Xiaomi au adus pe canal oficial o nouă trotinetă electrică, modelul Xiaomi Electric Scooter 4 Pro. Aceasta este una dintre cele mai puternice modele din portofoliul companiei.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro are un motor de 700W, poate atinge o viteza maximă de 25 km/h şi este dotat cu o baterie de înaltă capacitate de 12.400 mAh. Trotineta acoperă distanțe de până la 55 km cu o singură încărcare și poate urca fără probleme pante cu o înclinație de până la 20 grade.

Construit din aluminiu de calitate, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro este foarte ușor, dar în același timp rezistent la rugină. Are anvelope Xiaomi DuraGel cu autoetanșare, fără camere, cu dimensiunea de 10 inci, extrem de eficiente chiar și pe drumurile mai puțin accesibile. Datorită dimensiunilor sale generoase, Xiaomi Electric Scooter 4 Pro poate suporta o greutate mai mare, până la 120 de kilograme.

Noua trotinetă Xiaomi dispune de sistemul frontal eABS, dar și de cel de frânare pe spate, prevăzut cu un disc cu două plăcuțe. Sistemul UI a primit un upgrade, iar afișajul asigură informații utile într-un format intuitiv, fără a distrage atenția în timpul mersului.

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro are un preţ recomandat în România de 3999.99 lei, iar în perioada următoare cei care vor comanda trotineta vor primi gratuit şi o pereche de căşti wireless Xiaomi Buds 3.