Smartphone

Nu este prima oară când Huawei este luată peste picior de concurenţă, mai ales în situaţia prezentă, cea în care compania chineză nu poate comercializa smartphone-uri cu serviciile Google la bord.

Interesant este că de această dată Huawei este şicanată de o companie chineză, una care îi suflă în ceafă de câteva luni bune. Noul flagship Xiaomi Mi 10 Pro a fost lansat în versiunea globală la sfârşitul lunii martie, iar Xiaomi a început să facă deja primele livrări. Interesant este că pe cutia de retail alături de numele telefonului, Xiaomi a decis să vină cu mesajul “cu acces uşor la aplicaţiile Google pe care le foloseşti cel mai des”.

Practic Xiaomi se foloseşte de acest selling point cu impact pentru foarte mulţi utilizatori globali, tocmai pentru a le reaminti acestora că aplicaţiile Google rămân totuşi importante în viaţa de zi cu zi.

Vrem nu vrem roata se întoarce, vremea în care Huawei oferea gratuit baterii externe celor ce în 2018 aşteptau noile iPhone Xs şi Xs Max a apus. Şi totuşi trollingul are farmecul său :P .

Sursa: twitter.com/giztopshop

Categorii: xiaomi
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.