Accesorii inteligente

Cred că seria de brăţări inteligente Xiaomi Mi Band sunt, istoric vorbind, cele mai vândute astfel de device-uri la nivel global. Raportul calitate-preţ oferit de acestea nu prea are rival, tocmai de aceea succesul este pe măsură.

Însă chiar şi aşa versiunea globală a acestor brăţări a avut mereu o problemă: lipsa completă a NFC sau lansare foarte târzie. Chiar dacă această opţiune există încă de la modelul Xiaomi Mi Band 4 (sper să nu mă înşel), aceasta a fost disponibilă aproape tot timpul doar pe modelul chinezesc al brăţării. Cu Xiaomi Mi Band 6 acest lucru se va schimba sau cel puţin asta ne spun sursele actuale.

Xiaomi Mi Band 6 cu NFC a primit certificare în Italia, semn că lansarea în această ţară bate la uşă. Iar Italia este doar primul pas. Urmează ulterior şi restul ţărilor europene, inclusiv România.

Xiaomi Mi Smart Band 6 are un ecran AMOLED de 1.56 inch cu rezoluție 152 x 486 pixeli, 326 ppi și luminozitate de 450 nits, permite control tactil. Are și o protecție din sticlă pentru zgârieturi + tratament împotriva amprentelor. Sunt peste 60 de teme, 30 de tipuri de exerciții etc.

Măsoară ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge / SpO2, ciclurile de somn și calitatea respirației în timpul somnului. Bateria de 125 mAh aduce o autonomie de până la 14 zile, iar încărcarea pe suportul magnetic se face în aproximativ 2 ore. Bineînțeles, nu lipsește certificarea legată de contactul cu apa – 5ATM.

Pe partea de conectivitate dispune de bluetooth 5.0, senzor PPG, accelerometru pe 3 axe și giroscop.

Sursa: gizchina.com