Accesorii inteligente

CEO-ul Xiaomi, Lei Jun, a anunţat prin intermediul unei postări pe contul său Weibo că brăţara inteligentă Xiaomi Mi Smart Band 6 a depăşit deja pragul a 1 milion de unităţi comercializate la nivel global.

Important de menţionat este că majoritatea acestor vânzări au fost realizate în China, disponibilitatea globală fiind relativ recentă. În România Xiaomi Mi Smart Band 6 poate fi achiziţionată oficial din 23 aprilie la un preţ recomandat de 199 lei.

Mi Smart Band 6 are un ecran AMOLED de 1.56 inch cu rezoluție 152 x 486 pixeli, 326 ppi și luminozitate de 450 nits, permite control tactil. Are și o protecție din sticlă pentru zgârieturi + tratament împotriva amprentelor. Sunt peste 60 de teme, 30 de tipuri de exerciții etc.

Măsoară ritmul cardiac, nivelul de oxigen din sânge / SpO2, ciclurile de somn și calitatea respirației în timpul somnului. Bateria de 125 mAh aduce o autonomie de până la 14 zile, iar încărcarea pe suportul magnetic se face în aproximativ 2 ore. Bineînțeles, nu lipsește certificarea legată de contactul cu apa – 5ATM.

Pe partea de conectivitate dispune de bluetooth 5.0, senzor PPG, accelerometru pe 3 axe și giroscop.