Accesorii inteligente

Alături de seria de smartphone-uri Xiaomi Redmi K70, producătorul chinez a lansat şi un nou smartwatch de buget, modelul Xiaomi Redmi Watch 4.

Vorbim de un ceas inteligent ce vine cu un ecran AMOLED LTPS de 1.97 inci cu rezoluţie de 390 x 450 pixeli protejat cu sticlă curbată 2.5D, rată de refresh la 60Hz, luminozitate de până la 600 nits, senzor pentru citirea pulsului activ 24 de ore din 24, 150 moduri sport, monitorizare a somnului, monitorizare a ciclului menstrual şi alertă pentru sedentarism.

Xiaomi Redmi Watch 4 are peste 200 de feţe de ceas, conectivitate bluetooth 5.3 cu suport pentru apeluri de voce, NFC şi este compatibil cu aplicaţia Xiaomi Mi Fit. Smartwatch-ul cântăreşte 31.5 de grame, include GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, QZSS, pedometru, senzor pentru măsurarea gradului de oxigenare a sângelui SpO2, iar bateria de 470 mAh promite o autonomie de până la 30 de zile (până la 10 zile cu Always on Display activ).

Smartwatch-ul mai beneficiază de certificare 5ATM ce atestă rezistenţa la adâncimi de până la 50 de metri şi se poate conecta la smartphone-uri cu iOS şi Android. Sistemul de operare utilizat este o adaptare a noului Xiaomi HyperOS.

Xiaomi Redmi Watch 4 este fabricat dintr-un aliaj de aluminiu şi va dispune de curele metalice, din piele sau din silicon. Preţul practicat în China este de aproximativ 70 de dolari şi aproape sigur în prima parte a anului viitor va ajunge şi în Europa / România.

Sursa: fonearena.com