Smartphone

În luna martie a anului trecut Xiaomi prezenta Xiaomi Super Charge Turbo, tehnologie de încărcare rapidă la 100W. Aceasta reuşea în testele de laborator să încarce o baterie de 4000 mAh de la 0 la 100% în doar 17 minute.

Timpul a trecut, Xiaomi nu a lansat comercial niciun device cu această tehnologie, mai mult chiar, în luna februarie a acestui an a oferit o serie de explicaţii pentru a justifica întârzierea. Se pare că producătorul chinez a găsit răspuns la toate problemele apărute în implementarea tehnologiei sub o formă comercială, ba chiar a ridicat puţin ştacheta şi a mărit puterea de încărcare.

Cele mai noi surse susţin că Xiaomi va lansa luna viitoare un smartphone 5G cu tehnologie de încărcare rapidă a bateriei la 120W. Dacă luăm drept exemplu sistemul celor de la Vivo prezentat în urmă cu câteva zile, am putea concluziona că viitorul telefon Xiaomi s-ar putea încărca de la 0 la 50% în 5 minute şi de la 0 la 100% în 15 minute (cifrele sunt valabile pentru un acumulator de 4000 mAh).

Mai multe informaţii despre device-ul Xiaomi nu ştim, însă cu siguranţă acesta va fi un flagship. Ne aşteptăm astfel la un display Super AMOLED şi rată de refresh de 90 / 120 Hz, procesor Qualcomm Snapdragon 865 Plus, minim 8 GB RAM, minim 128 GB spaţiu de stocare, cameră foto cvadruplă cu senzor principal de 64 / 108 Megapixeli şi conectivitate completă. Să fie oare Xiaomi Mi Mix 4 ?

Sursa: gsmarena.com