Poți reda clipuri la rezoluție 4K din YouTube pe Apple TV, iPhone și iPad.

La iPhone și iPad este suficient să ai instalată cea mai nouă versiune software – iOS 14. Clipurile pot fi redate la 2160p cu 60 fps și HDR. Pe Apple TV este o limitare – 4K cu 30 fps și SDR. Presupun că a apărut această limitare din hardware, în contextul în care vorbim despre un dispozitiv lansat în urmă cu 3 ani. Se discută de ceva timp că Apple ar pregăti un model nou, acolo s-ar putea să se ducă spre 4K cu 60 fps.

Și uite cum Apple face un alt pas în față pe iOS vs Android. Pe iPhone 11 Pro pot reda clipurile din YouTube la 2160p cu 60 fps și HDR, iar pe GALAXY Note20 Ultra sunt limitat la 1080p cu 60 fps și HDR. Aș face pariu că pe Samsung aș avea parte de o experiență și mai imersivă față de iPhone, pentru că discutăm de un panel superior ca rezoluție, rată de refresh etc.

Sursa: TheVerge.com

Categorii: iossoftware

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.