Retelistica

În luna martie operatorul portocaliu anunţa primul său abonament 100% digital, Orange YOXO. Acesta aduce câteva avantaje comparativ cu un abonament obişnuit precum:

  • abonamentul nu are o perioadă minimă contractuală;
  • utilizatorul are control mereu pe telefon, direct din aplicația mobilă, disponibilă 24/7, pentru iOS sau Android;
  • dacă nu consumi tot netul din abonament, la final de lună primeşti banii înapoi pe ce nu ai consumat, sub formă de reducere pe următoarea factură sau direct pe card, dacă alegi să închizi abonamentul;
  • poți modifica abonamentul și accesul la roaming în zona SEE sau poți activa opțiuni extra, în fiecare lună.

La jumătate de an de la debutul comercial, Orange schimbă imaginea de promovarea a acestui abonament şi oferă utilizatorilor reduceri de preţ până pe 31 octombrie:

  • YOXO 20 GB (20 GB internet pe mobil din care 0 GB în roaming SEE, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate) – preţ redus la 19 lei / lună de la 25 lei / lună;
  • YOXO 60 GB (60 GB internet pe mobil din care 0 GB în roaming SEE, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate) – preţ redus la 29 lei / lună de la 35 lei / lună;
  • YOXO 100 GB (100 GB internet pe mobil din care 3.88 GB în roaming SEE, minute şi SMS-uri naţionale nelimitate) – preţ redus la 39 lei / lună de la 45 lei / lună.

La nevoie puteţi adăuga şi pachete suplimentare de internet pe mobil (între 20 GB şi 100 GB suplimentari), de servicii premium (poţi apela şi trimite SMS-uri la numere cu tarife speciale), de minute internaţionale (până la 100 de minute pe fix şi mobil în ţările din zona UE) şi de roaming (opţiune roaming worldwide pentru călătorii în afara SEE).

Toate detaliile depsre Orange YOXO găsiţi pe yoxo.ro sau în aplicaţia dedicată din Google Play, App Store sau AppGalery.

Categorii: orange
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.