Activeaza GodMode in Windows 10, 8.1, 8 si 7 Software

GodMode este un folder special Windows ce include scurtături către toate opțiunile și informațiile sistemului de operare. Din setările predefinite Microsoft Windows acest folder este ascuns, oarecum, fiind nevoie de a urma câțiva pași pentru a-l activa.

Dacă ești un power user Windows vei observa că opțiunile disponibile în acest folder pot fi găsite în alte locații din sistemul de operare cum ar fi Control Panel sau Administrative Tools, însă GodMode le centralizează pentru a le putea accesa ușor. Funcția de căutare este și ea prezentă pentru a ajuta la filtrare.

Chiar dacă nu ești un utilizator avansat Windows îți recomand să tragi o privire în acest folder. Numărul scurtăturilor este foarte mare și este posibil să includă acea modificare ce îți doreai să o faci însă nu știai cum.

Activarea folderului GodMode este un proces foarte simplu. Tot ce trebuie să faci este un folder nou pe Desktop, făcând click 2 (dreapta) și selectând New -> Folder, căruia va trebui să îi dai numele GodMode.{ED7BA470-8E54-465E-825C-99712043E01C}

Activeaza GodMode in Windows 10, 8.1, 8 si 7

La confirmarea numelui iconița folderului nou creat și numele se vor schimba, ca în imaginea de mai jos.

Activeaza GodMode in Windows 10, 8.1, 8 si 7

Acest folder este disponibil pentru Windows 10, Windows 8.1, WIndows 8, Windows 7 și versiunile 32-bit ale Windows Vista și Windows Server 2008.