Software

Nu de puţine ori internauţii au sesizat gafe în anumite mesaje de promovare ale unor device-uri cu Android, deoarece postările au fost trimise de pe iPhone-uri.

Cea mai celebră astfel de bâlbă a fost făcută de către actriţa Gal Gadot care în 2018 ca ambasadoare de brand Huawei a postat un mesaj de promovare pentru Huawei Mate 10 Pro folosind un iPhone. Imaginea a fost virală în acea perioadă, chiar dacă actriţa a încercat să se scuze aruncând vina pe unul dintre membrii echipei sale de comunicare.

La nivel global Twitter afişa eticheta “via Twitter from iPhone” sau “via Twitter from Android”, în timp ce în China platforma Weibo face acelaşi lucru.

Se pare că de câteva zile Twitter a renunţat la această etichetă, astfel că în prezent niciun tweet nu mai primeşte acea scurtă informaţie legată de originea dispozitivului folosit.

Decizia este una cât se poate de inspirată pentru producători, asta pentru că gafele nu s-ar fi oprit niciodată şi dezamăgitoare pentru utilizatori, deoarece dispare una dintre metodele de amuzament.

Btw: tot în 2018 contul oficial Apple Music a postat un mesaj către Ariana Grande folosind un dispozitiv Android.

Sursa: twitter.com/jasonwoodmansee