Diverse

Era imposibil să nu apară şi glume pe seama deciziei Netflix de a elimina împărţirea contului (account sharing-ul) pe platforma sa de streaming video. Am scris pe subiect aici şi aici, deci nu vreau să mă repet, aşa că trec direct la trollul zilei şi anume Amazon Prime Video.

Contul de Twitter al Amazon Prime Video UK (Marea Britanie) a făcut gluma contextuală (aproape) perfectă, o glumă care are şi o poveste în spate, fin evidenţiată în acelaşi tweet. Răspunzând unui tweet Netflix din 2017 care spunea că „Love is sharing a password”, Amazon Prime Video a postat o imagine cu mai multe profiluri ale aceluiaşi cont care citite împreună dau următorul răspuns – „Everyone who has our password”. Răspunsul era evident la întrebarea „Who’s watching ?”, aluzie clară la decizia Netflix.

Tweet-ul a strâns peste 47.2 milioane de vizualizări, fiind redistribuit de peste 85 de mii de ori. Viral sau nu, Amazon Prime Video is on fire (oricum am scris tot articolul într-un amestec româno-englez, aşa că mergem pe aceeaşi linie până la capăt 🤪🤪🤪) !!!

În România Amazon Prime Video costă 13.99 lei / lună.

Via: yahoo.uk