Jocuri si Aplicatii

Știți că Apple a ales să scoată aplicația YouTube dintre cele care veneau presetate pe device-urile Apple. După ce au ales să înlăture și Google Maps a ajuns a se vorbi de un veritabil război rece între cele două companii americane. Am înțeles că mișcarea ar fi fost benefică și pentru Google care acum poate monetiza traficul făcut de pe iPhone și iPad cu reclame.

Google nu a lăsat aceste aplicații fără suport, nu ar fi în interesul său. Astfel că aplicația pentru YouTube din App Store primește un update consistent. Folosește întreg ecranul de pe iPhone 5, cel de 4 inch cu rezoluție 1136×640 pixeli.

Un alt feature important ar fi suportul pentru AirPlay și poți reda conținutul de pe tabletă direct pe un Apple TV, din aplicație. Alte noutăți: posibilitatea de a adăuga sau înlătura clipuri video din listele de redare, compatibilitatea cu VoiceOver pentru o accesibilitate mai bună.

Aplicația YouTube poate fi descărcată din App Store.

Categorii: jocuri-aplicatii
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.