Opinie

În România au fost multe țepe, iar una se profilează în domeniul magazinelor online. Mă refer la Fabrica De Discounturi.

Da. Reducerile sunt cu adevărat senzaționale. Da. Au și intrat cu reclamă pe TV spre a crește credibilitatea, dar sunt multe elemente cu caracter suspect și v-aș recomanda să-i ziceți pas.

1. Nu se acceptă decât plata cu cardul.

2. Domeniul este înregistrat de un SRL al cărui număr de telefon 0722.222.222 este fals.

3. Vă recomand să parcurgeți și comentariile de la clipul încorporat.

Mai multe detalii pe Subiectiv.ro. Apropo, Black Friday nu a venit. Nu este sustenabil să ai un magazin online cu prețuri reduse cu 50% la mai toate produsele listate. Merge o reducere de genul ăsta la 1 – 2 – 3 – 4 – 5 produse, dar nu la întreg magazinul.

Reclama difuzată aseară pe TVR 1 în pauza meciului dintre România și Finlanda.

Categorii: opinie
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.