Atenție la comenzile de pe FabricaDeDiscounturi!

/
/
15 oct.
/

În România au fost multe țepe, iar una se profilează în domeniul magazinelor online. Mă refer la Fabrica De Discounturi.

Da. Reducerile sunt cu adevărat senzaționale. Da. Au și intrat cu reclamă pe TV spre a crește credibilitatea, dar sunt multe elemente cu caracter suspect și v-aș recomanda să-i ziceți pas.

1. Nu se acceptă decât plata cu cardul.

2. Domeniul este înregistrat de un SRL al cărui număr de telefon 0722.222.222 este fals.

3. Vă recomand să parcurgeți și comentariile de la clipul încorporat.

Mai multe detalii pe Subiectiv.ro. Apropo, Black Friday nu a venit. Nu este sustenabil să ai un magazin online cu prețuri reduse cu 50% la mai toate produsele listate. Merge o reducere de genul ăsta la 1 – 2 – 3 – 4 – 5 produse, dar nu la întreg magazinul.

Reclama difuzată aseară pe TVR 1 în pauza meciului dintre România și Finlanda.

httpvh://youtu.be/RIC_9XKciKI

Categorii: Opinie
Cuvinte cheie: FabricaDeDiscounturi
Emil Dragotă
Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 9 Pro xl, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.

Cum funcţionează tehnica de marketing abonament pe 24 de luni şi telefoane în rate pe 36 de luni la operatorii telecom din România (un raspuns împotriva portării) ?

Retelistica
/
/
3 mai
Una dintre modalităţile clasice de a atrage clienţi noi este aceea de a oferi smartphone-uri în rate, de preferat şi cu o reducere de preţ şi fără dobândă. Un parteneriat de tipul win-win dacă mă întrebaţi pe mine.

Cui mai răspundem la telefon?

Opinie
/
/
2 mai
Observaţi şi voi cum s-au înmulţit tentivele de fraudă, de escrocherie, internetul este plin de mii de exemple de apeluri spam, suspecte, făcute cu voci umane clonate 1 la 1 şi cazuri din ce în ce mai personalizate (sună atât de bine, încât chiar şi cu informaţii la bază, tot parcă ai senzaţia de a…

Urăsc reclamele cu voice-over generat de inteligenţa artificială

Opinie
/
/
22 apr.
Până de curând reclamele nu mă mai deranjau absolut deloc, creierul meu intra într-o oarece formă de pilot automat, astfel că atunci când auzea o reclamă, mă trimitea cu gândul în altă parte. E ca şi cum avea un buton de switch în reflex (btw, ştiaţi că zilnic avem peste 80.000 de gânduri şi peste…