Allview a deschis o serie de promoții în campania Black Days. Produsele vedetă până pe 15 noiembrie 2021 sunt smart TV-urile.

Cumperi un smart TV QLED de 65 / 50 inci sau un smart TV din seria 7100 și primești un TV de 32 inci. Toate detaliile le găsiți pe allviewbf.ro. Sunt reduceri aplicate și pe celelalte televizoare din oferta companiei brașovene.

Înțeleg din comunicat că Allview a pregătit peste 5000 de produse în valoare de aproximativ 10 milioane euro, iar reducerile s-ar ridica la aproximativ 3 milioane euro.

Folosesc modelul de 65 inci de aici și pot să spun că sunt mulțumit de imagine și experiența de utilizare oferită. Acum văd că este listat la 3399 lei, iar până pe 15 noiembrie primești la pachet și un smart TV de 32 inci. Poți să-l controlezi prin comenzi vocale date cu ajutorul asistentului Google, dispune de Dolby Vision pe partea de imagine și Dolby Atmos pe partea de sunet, certificare HDR10+ și HLG pe partea de imagini, DTS Studio Surround în ce privește sunetul.

A fost testat și un smart TV Allview cu panel QLED pe aici. Puteți parcurge recenziile lui Darius și veți descoperi inclusiv analize obținute pe baza unui colorimetru.

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.