Uite că a şi sosit în România la precomandă cel mai tare smartphone al RIM şi anume BlackBerry 9800. Este un slide phone apreciat prin prisma sistemului de operare BlackBerry OS 6.
Preţul este foarte piperat – 2.999 lei. Este aproape de iPhone 4 iar Galaxy S este lăsat în spate serios cu peste 800 de lei.
Nu aş scoate o asemenea sumă pentru un telefon care deşi se consideră business nu are deloc un aspect în acest sens. Tastatură qwerty culisantă este hidoasă. Ştiu că are şi touchscreen dar procesorul este tactat la sub 700 Mhz, 512 Mb ram, cameră foto de 5 Megapixeli, Wi-Fi, ecran de doar 3,2 inch şi rezoluţie mică de 320×480 pixeli.
Aş alege oricând Motorola Droid Pro.

Categorii: blackberry

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Samsung GALAXY Note20 Ultra, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și notebook-ul de gaming ASUS ROG Strix Scar III. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.