Telefoane Mobile

TCL Communication a promis că BlackBerry KEYone va avea un urmaş, asta şi pentru că smartphone-ul s-a vândut în peste 850.000 de unităţi la nivel global. Chiar dacă nu pare a fi o cifră impresionantă, aceasta a fost suficientă pentru a-i convinge pe chinezi că tastatura fizică QWERTY mai merită o şansă.

Se pare că aşteptarea nu va fi una de durată, mai ales că un device numit BlackBerry Athena a apărut în rapoartele TENAA. De obicei după ce primesc certificarea acestei agenţii, telefoanele sunt lansate pe piaţă în maxim 1-2 luni. BlackBerry Athena va păstra în linii mari design-ul prezent pe BlackBerry KEYone şi va include în zona frontală un display destul de mare (peste 4.5 inci), butoane capacitive pentru navigaţie şi tastatura fizică QWERTY, în timp ce pe spate se va păstra textura cauciucată.

Marea noutate adusă de BlackBerry Athena este reprezentată de camera foto duală, prima de acest fel prezentă pe un terminal BlackBerry. Smartphone-ul va păstra jack-ul audio de 3.5 mm şi va include un port USB Type-C. Din nefericire nu avem nicio informaţie hardware sau software, astfel că va trebui să ne mulţumim în primă fază doar cu imaginile device-ului.

Nici numele BlackBerry Athena nu pare a fi cel final. Surse din China susţin că variante mai probabile vor fi BlackBerry KEYtwo sau BlackBerry KEYone (2018).

Sursa: gsmarena.com