Smartphone

Iniţial se credea că BlackBerry Mercury se va lansa în cadrul CES 2017, însă compania producătoare TCL a anunţat că smartphone-ul va fi prezentat publicului larg luna viitoare la MWC Barcelona 2017.

Vorbim de un telefon inteligent cu tastatură QWERTY care suportă şi funcţia touch ce va rula Android 7.0 Nougat cu funcţii suplimentare pe partea de securitate. BlackBerry Mercury va fi construit din metal + cauciuc, iar zvonurile spun că va integra un display de 4.5 inci cu rezoluţie FullHD, procesor Qualcomm Snapdragon 821, 4 GB RAM, 64 GB spaţiu de stocare, cameră foto de 13 megapixeli + cameră frontală de 8 megapixeli, port USB Type-C şi scanner de amprente integrat în tasta space.

Surprinzător sau nu, există deja un hands-on cu BlackBerry Mercury care ne arată eleganţa device-ului. Practic la MWC Barcelona 2017 nu vom mai avea prea multe surprize, poate doar preţul.

Sursa: gsmarena.com

Categorii: blackberry
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.