Au apărut mai multe informații legate de Samsung Galaxy A54. Este și un semn că lansarea smartphone-ului mid-range ar putea avea loc în viitorul apropiat.

 

Trebuie precizat că discutăm despre informații neconfirmate oficial de către compania sud-coreeană. Exynos 1380 este un chipset octa-core ce a apărut în baza de date a GeekBench și dispune de 4 nuclee la 2.4 GHz și alte 4 nuclee la 2 GHz, o structură cu 4 nuclee de top și 4 nuclee eficiente energetic. Exynos 1280 de pe Galaxy A53 are 2 nuclee puternice și 6 nuclee eficiente energetic. De aici ar reieși un plus de putere de procesare.

Din specificațiile listate mai sus, display-ul ar fi mai mic cu 0.1 inci, iar camera principală ar coborî la senzorul wide de la 64 Megapixeli cu OIS spre 50 Megapixeli cu OIS. Este păstrat un senzor ultrawide de 12 Megapixeli, iar al 3-lea senzor de 5 Megapixeli ar putea fi unul macro sau unul dedicat pentru adâncimea de câmp.

Aparent, Samsung ar renunța la un senzor de 5 Megapixeli (A53 are 2 x 5 Megapixeli, unul pentru macro și altul pentru adâncimea de câmp). Nu sunt noutăți la capitolul baterie și tehnologie de încărcare, rată de refresh a display-ului, certificare IP67 și senzor optic de amprentă ce este integrat în ecran. Camera frontală rămâne cu un senzor de 32 Megapixeli.

Sursa: AndroidAuthority.com

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 7 Pro + Samsung Galaxy S23 Ultra, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.