Software

Credeam că pandemia a adus comenzi mai puternice pentru serviciile ce fac livrări de mâncare la domiciliu. La câteva zile citeam de un restaurant sau o promoție pe această nișă.

De aici și mirarea pentru decizia luată de Uber pentru serviciul Uber Eats în țara noastră, se retrag din 4 iunie 2020. Aș spune că avem de-a face cu o adevărată capitulare în fața Glovo și FoodPanda.

Un alt jucător ce s-ar putea ridica în perioada următoare este Tazz by eMAG, vechiul EuCeMananc.

Recunosc că de-a lungul timpului am intrat cel mai mult în contact cu Uber Eats și FoodPanda. În mare partea s-au descurcat decent și nu am avut parte de suprize neplăcute.

Am introdus articolul în secțiunea software, pentru că Uber Eats este în esență o aplicație ce pune în comun restaurantele cu cei dornici să-și comande mâncare. Legat de această decizie, faptul că multe persoane stau pe acasă, au început să gătească etc și nu mai merg la birou, ar putea genera o scădere importantă a vânzărilor. Nu mai spun și de criză, de faptul că multe persoane au rămas fără serviciu.

Categorii: software
Tag-uri: UberUber Eats
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Emil Dragotă

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează Google Pixel 8 Pro, tableta Samsung Galaxy Tab S9 Ultra și Sony ZV-E10 pentru fotografiile și materialele video făcute la recenziile de pe site. Notebook-ul de gaming ASUS ROG Zephyrus M16 a fost transformat în desktop PC ad-hoc prin conectare la două monitoare. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.