Apple

Noul iPad a fost deja testat de numeroşi specialişti şi bloggeri, iar aceştia au găsit o serie de probleme la noua tabletă Apple.

MG Siegler de la TechCrunch a afirmat că încărcarea Noului iPad durează foarte mult, de ordinul orelor. Această problemă se datorează bateriei cu o capacitate foarte mare, 11.560 mAh. Bateria este alcătuită din 3 celule de 12.5 cm x 6.5 cm, fiecare cu grosime de 4 mm. Siegler a mai adăugat că noua tabletă Apple se încălzeşte simţitor în colţul stânga jos, probabil din cauza antenei pentru conexiunea 4G.

Walt Mossberg de la All Things D susţine că deşi noul display al iPad-ului este plin de viaţă şi culoare, atunci când lumina soarelui cade direct pe ecran, vizibilitatea imaginii scade foarte mult.

David Pogue de la New York Times a afirmat că Noul iPad este puţin mai gros şi mai greu decât iPad 2, lucru pe care degetele obişnuite cu vechiul iPad îl vor simţi imediat. David Pogue a fost destul de critic cu Noul iPad susţinând că “Noul iPad nu aduce ceva ce nu am mai văzut până acum, fie la iPhone, fie la tabletele concurente. Apple nu făcut decât să adauge iPad-ului său cea mai nouă versiune de ecran, baterie şi tehnologie din comunicaţiile mobile”

Sursa: bussinesinsider.com

Categorii: applearhiva-ipad

Despre autor

Cosmin Muşat

Redactor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri de aplicaţii, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează LG G2 şi tableta LG G Pad 8.3.