Am primit un comentariu cu un SpeedTest ce pare a fi făcut în rețeaua 5G a Digi Mobil. Valorile atinse la download sunt impresionante.

425 Mbps la download și 34.6 Mbps = valori excelente dacă ne raportăm la maximul teoretic atins în rețeaua 4G a operatorului local. Ei nu prea mult spectru în 4G ca să facă agregare spre a obține valori de ordinul a până la 500 Mbps cum promite Orange spre exemplu.

425 Mbps la download este o valoare atinsă de smartphone-urile premium pe Wi-Fi ac (dacă avem parte de o conexiune gigabit și un router performant). Când 5G-ul va fi implementat ca atare, valorile vor urca și la peste 2 Gbps (cel puțin la nivel teoretic).

Unde puteți testa 5G-ul Digi Mobil?

  • centrul vechi din București;
  • urmează și în Constanța, Mamaia, Oradea, Cluj-Napoca și Iași;
  • din septembrie și în Sinaia, Bușteni, Predeal, Poiana Brașov, Brașov, Timișoara, Craiova și Sibiu.

Categorii: retelistica
Tag-uri:

Despre autor

Co-Fondator al GADGET.ro; Pasionat de tehnologia mobilă, scrie review-urile pentru telefoane mobile, tablete, portabile, aparate foto & video, diferite gadgets etc. Utilizează OnePlus 7T, Canon 70D pentru fotografiile făcute la recenziile de pe site și laptopurile ASUS ROG G551 și ASUS Zenbook UX310UQ. Îi plac discuțiile civilizate bazate pe argumente.