Smartphone

LG face tot posibilul să transforme într-un succes proaspătul lansat LG G6, iar după ce a renunţat la conceptul modular şi a prezentat telefonul mai devreme doar ca să aibă câteva săptămâni de vânzare în faţa Samsung cu al său Galaxy S8, compania sud-coreeană va oferi şi câteva cadouri interesante viitorilor cumpărători.

În Coreea de Sud cei care precomandă LG G6 primesc un an de înlocuire gratuită a ecranului, o carcasă originală şi încă un accesoriu la alegere din mai multe variante (o tastatură, un headset bluetooth, un mouse wireless sau un aparat de făcut cafea Nescafe). LG susţine că toate aceste cadouri au o valoare totală de 390 dolari, puţin cam supraapreciate aş spune eu.

Pentru un succes global, sunt sigur că LG va utiliza acest tip de strategie şi în alte ţări, poate chiar şi în România. Nu ar fi prima dată când se întâmplă acest lucru în ţara noastră, prin 2014 la achiziţia unui LG G3 primeai gratuit o tabletă LG G Pad 7.0.

Primele impresii despre LG G6:

Sursa: theandroidsoul.com

Categorii: lg
Tag-uri: LGLG G6

Urmărește-ne pe Google News

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro din anul 2012, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Aspire V3-571G.