Smartphone

Nu este o noutate pentru nimeni că CMF (brand secundar Nothing) are în lucru un smartphone, însă în cursul zilei de astăzi am primit un mail tip teaser care mă informează că CMF Phone 1 este pregătit de lansare:

Observaţi că în cazul numelui dispare acea paranteză din jurul cifrei (cum ne-a obişnuit Nothing), astfel că denumirea va fi ceva mai simplă.

CMF Phone 1 se anunţă un smartphone de buget, unul al cărui preţ de plecare va fi în Europa de 200 – 250 euro.

Pentru aceşti bani vom primi un telefon cu o estetică puţin diferită de restul pieţei, practic şi CMF merge pe aceeaşi idee de a ieşi din banalitatea cotidiană. Pe spate se văd şi nişte elemente ce ar putea avea nu doar rol decorativ, iar aici mă refer în principal la acea rotiţă de la bază.

La nivel de specificaţii avem câteva informaţii, unele care ne dovedesc că CMF Phone 1 nu va fi un device foarte rău:

  • display OLED de 6.67 inch cu rezoluție 2412×1084 pixeli, rată de refresh la 120Hz;
  • procesor octa-core MediaTek Dimensity 7300 dezvoltat pe 4nm, Mali-G615 MC2 GPU, 8 GB RAM și 128 / 256 spaţiu de stocare;
  • Android 14 cu interfaţa Nothing OS 2.5;
  • dual-sim, 5G SA/ NSA, Wi-Fi ax, bluetooth 5.3, fără jack de 3.5 mm, USB Type-C;
  • cameră foto duală cu senzor wide de 50 Megapixeli + senzor ultrawide, cameră foto cameră frontală de 16 Megapixeli cu f/2.4;
  • baterie de 5000 mAh cu încărcare la 33W.
Via: fonearena.com

Categorii: telefoane-mobile
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.