Retelistica

Prima zi calendaristică de primăvară ne aduce şi o nouă campanie promoţională din partea Digi Mobil. În perioada 1 martie – 2 aprilie 2023 operatorul telecom organizează campania „Incredibil, dar NELIMITAT”, una ce vine cu o reducere de 50% timp de 6 luni pentru toţi cei care îşi portează numărul din altă reţea.

Oferta este valabilă doar dacă abonamentul este încheiat pe o perioadă de 24 de luni şi este disponibilă în magazinele Digi din toată ţara, cât şi online pe digi.ro.

Iată care sunt abonamentele disponibile:

  • Optim 2 – 2 euro / lună (1 euro / lună în perioada de reducere) şi primiţi minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 200 de minute naţionale şi internaţionale şi internet mobil nelimitat;
  • Optim 3 – 3 euro / lună (1.5 euro / lună în perioada de reducere) şi primiţi minute şi SMS-uri nelimitate în reţea, 300 de minute naţionale şi internaţionale şi internet mobil nelimitat;
  • Optim Nelimitat – 5 euro / lună (2.5 euro / lună în perioada de reducere) şi primiţi totul nelimitat (exceptând SMS-urile în alte reţele).

Reducerea de 50% se aplică în lunile de contract 7-9, respectiv 19-21 și nu se cumulează cu oferta de achiziție telefoane în 24 rate sau cu alte reduceri.

Ca orice campanie care se respectă, avem şi un spot de promovare: