Software

Google a ţinut aproape tot timpul la distanţă jocurile de noroc şi pariuri, însă pandemia COVID-19 a relaxat atitudinea companiei americane faţă de această categorie de servicii (bănuiesc că au fost făcute presiuni uriaşe în contextul în care în ultimele luni mai toată lumea a trecut pe online).

Dacă până acum Google permitea descărcarea de aplicaţii de jocuri de noroc şi pariuri din Google Play doar în Brazilia, Franţa, Irlanda şi Marea Britanie, din 1 martie alte 15 ţări vor intra pe această listă: Australia, Belgia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, România, Spania, Suedia şi Statele Unite ale Americii.

Din 1 martie veţi putea găsi în Google Play aplicaţii de pariuri sportive, casino şi loterii (numai pentru operatori guvernamentali). Din fericire aceste aplicaţii vor trece printr-un proces selectiv de aprobare, iar după aprobare Google promite verificări constante de respectare a termenilor şi condiţiilor speciale pentru categorie.

Sursa: support.google.com