Diverse

LG a anunţat în urmă cu câteva zile că se retrage de la MWC Barcelona 2020 pentru a-şi proteja angajaţii de epidemia globală cu noul coronavirus. Aşa cum spuneam şi în articolul cu LG, ne aşteptăm ca în zilele următoare şi alte companii să se retragă de la târgul de tehnologie catalan şi iată că avem deja un nou nume: Ericsson.

Compania suedeză a anunţat oficial că se retrage de la MWC Barcelona 2020 pentru a evita orice risc pentru angajaţii săi. Noutăţile pregătite pentru acest târg vor fi lansate ulterior printr-o serie de evenimente locale denumite “Ericsson Unboxed”.

Organizatorii MWC, GSM Association, au declarat că respectă decizia Ericsson şi că aşteaptă compania suedeză la ediţia din 2021. De asemenea, aceştia au reconfirmat că MWC Barcelona 2020 se va desfăşura aşa cum a fost planificat (24 – 27 februarie).

Sursa: gizmochina.com

Categorii: diverse
Urmărește-ne pe Google News!

Despre autor

Cosmin Mușat

Editor la Gadget.ro, pasionat de tot ce înseamnă tehnologie de ultimă oră. Scrie despre cele mai noi informaţii din lumea IT&C, review-uri, gadget-uri nonconformiste etc. Utilizează OnePlus 9 Pro și Acer Nitro 5 AN517-52.