Software

Elon Musk taie şi spânzură la Twitter, chiar dacă achiziţia reţelei de socializare a fost finalizată în urmă cu doar o săptămână.

La doar câteva ore de la încheierea tranzacţiei, Elon Musk a concediat CEO-ul Parag Agrawal, CFO-ul Ned Segal şi directorul juridic Vijaya Gadde. La câteva zile distanţă au urmat alţi şefi mai mici precum: Sarah Personette (director pe publicitate), Dalana Brand (director pentru oameni şi diversitate), Nick Caldwell (director pentru tehnologii de bază), Leslie Berland (director de marketing) şi lista poate continua.

Elon Musk şi-a propus să concedieze şi 3700 de angajaţi, adică undeva la 50% din întreg personalul. Se pare că miliardarul a început discuţiile cu consilierii săi pentru a găsi o metodă rapidă şi legală pentru concedierea acestui număr impresionant de salariaţi.

Nici cei rămaşi nu vor scăpa de noile direcţii date de Elon Musk, aceştia urmând a trece de la politica mai relaxată de a lucra de oriunde valabilă până în prezent, la lucrul la birou cu normă întreagă. Cam gata boieria la Twitter cu lucrul de acasă.

Ce părere aveţi, reuşeşte Elon Musk să transforme radical Twitter, trasformând-o într-o reţea de socializare care să rivalizeze cu Meta ?

Sursa: bloomberg.com